Ο Κάνιε Γουέστ διεκδικεί ξανά την Κιμ Καρντάσιαν: Έκανα λάθη - Πρέπει να γυρίσω σπίτι

Την επιθυμία του να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του και στο σπίτι του εξέφρασε σε δημόσια ομιλία του ο Kanye West.

Συγκεκριμένα εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, ο Kanye West γνωστοποίησε πως θέλει και επιδιώκει να γυρίσει πίσω στην οικογενειακή του θαλπωρή.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Skid Row του Los Angeles την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Kanye West είπε: “Προσπαθώ να το εκφράσω με τον πιο λογικό τρόπο, με όσο το δυνατόν πιο ήρεμο τρόπο, αλλά πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι”.

Ενώ μάλιστα συνέχισε προσθέτοντας πως έχει κάνει λάθος ως σύζυγος: "Η αφήγηση που θέλει ο Θεός είναι να δούμε ότι μπορούμε να λυτρωθούμε σε όλες αυτές τις σχέσεις. Έχουμε κάνει λάθη. Έχω κάνει λάθη. Ως σύζυγος, έχω δημοσίως κάνει πράγματα που δεν ήταν αποδεκτά, αλλά τώρα, σήμερα, για οποιονδήποτε λόγο- δεν ήξερα ότι θα ήμουν μπροστά σε αυτό το μικρόφωνο- αλλά είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση".

Εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει οι φήμες που ήθελαν την Κιμ Καρντάσιαν γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της και είναι σε σχέση με τον 28χρονο κωμικό ηθοποιό Pete Davidson.

Αν και η ίδια άργησε λίγο να αποκαλύψει την αλήθεια, τελικά το έκανε μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της και πλέον, οι δύο τους θεωρούνται το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz.

Πηγή: ilovestyle