Νταϊάνα: Νέες αποκαλύψεις από πρώην σύντροφό της

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της καρδιάς μας, Νταϊάνα (1997) έδωσε ο τελευταίος σύντροφός της Hasnat Khan, στον τηλεοπτικό σταθμό BBC.

Αν και η πριγκίπισσα είχε πεθάνει από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνεπιβάτης της ήταν ο Dodi Fayed, και σύντροφός της τον τότε καιρό, ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο καρδιοχειρουργός από το Πακιστάν, Hasnat (είχαν σχέση για 2 χρόνια 1995-1997).

Ο ίδιος φαίνεται να ένιωσε την ανάγκη τώρα, να υπερασπιστεί την τιμή της Νταϊάνα, για τις δηλώσεις της το 1995, στις οποίες είχε πει: «Όλοι με πουλάνε. Εκείνος είναι ο μόνος, που δε θα με πουλήσει ποτέ».

Μετά λοιπόν και τα όσα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται για την πιο πολυσυζητημένη συνέντευξη της πριγκίπισσας, με τον δημοσιογράφο Martin Bashir, και τις δηλώσεις του αδελφού της Charles Spencer, ο Khan επέλεξε να υπερασπιστεί για πρώτη και τελευταία φορά το όνομά της.

Ο Khan αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του Spencer, ότι δηλαδή τότε ο δημοσιογράφος είχε προσεγγίσει και τον ίδιο με πλαστά έγγραφα και πληροφορίες για την Νταϊάνα, απαντά «Η Νταϊάνα χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια», ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και ο -έφηβος τότε- πρίγκιπας William την είχε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο, λέγοντας της πως «δεν είναι καλός άνθρωπος».

Ενώ συνέχισε, λέγοντας «Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά της ήταν πως ήταν ευαίσθητη. Αυτό την έκανε αγαπητή στο λαό. Αυτή την αδυναμία της εκμεταλλεύτηκε ο δημοσιογράφος. Ήταν πολύ πειστικός, δούλευε στο BBC και ήταν αξιοσέβαστος, αλλά γέμισε το μυαλό της με σκουπίδια».

Αναφορικά με την πιθανότητα αντίδρασης από το παλάτι, «Μου είπε ότι, ό,τι και αν έκανε περίμενε πως θα την κάρφωναν οι υπάλληλοι και το Παλάτι θα της έκανε αντίποινα. Είπε ότι ήξερε πως ο Δούκας του Εδιμβούργου θα αντιδρούσε, το ίδιο ίσχυε και για τον πρίγκιπα Κάρολο. Το μόνο άτομο που δεν μου ανέφερε ήταν η Βασίλισσα. Ποτέ δεν την άκουσα να αναφέρει ούτε μία αρνητική λέξη για αυτήν».

Τέλος, ο Khan αναφέρεται στον Bashir, λέγοντας ότι προσέγγισε και τον ίδιο, όμως οι ερωτήσεις του δεν του άρεσαν, γι’ αυτό και δεν προχώρησαν σε συνέντευξη. Χαρακτηριστικά είπε: «Μου έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τη Νταϊάνα και την σχέση μας. Ρώτησε ακόμα και για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί ή πότε θα παντρευτούμε. Ντράπηκα».

Πηγή: Must