Νέα μήνυση στον Marilyn Manson με σοκαριστικές καταγγελίες από πρώην βοηθό του

Μία πρώην βοηθός του Marilyn Manson είναι το νέο πρόσωπο που κατέθεσε μήνυση εναντίον του, για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και επιθέσεις. Η Ashley Walters ήταν υπάλληλος του Manson μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 και υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του ήταν συχνά βίαιη και ανάμεσα σε άλλα της πετούσε πιάτα, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μπροστά της και της είχε πετάξει πάνω σε έναν τοίχο.

Η νέα μήνυση έρχεται να προστεθεί σε αυτή που κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός του Game of Thrones, Esmé Bianco, ενώ το χορό των καταγγελιών άνοιξε στις αρχές της χρονιάς η Evan Rachel Wood.

Η Ashley Walters τονίζει επίσης ότι ο Manson μιλούσε συχνά για κακοποίηση και πως είχε βιάσει πολλές γυναίκες χωρίς να έχει συνέπειες, ενώ της έλεγε πολλές φορές ότι ήθελε να σκοτώσει γυναίκες με τις οποίες σχετιζόταν ερωτικά. Σύμφωνα με τη μήνυση ήταν πολλές οι φορές που έδωσε κρυφά φαγητό στις Evan Rachel Wood και Bianco αφού ήταν τρομοκρατημένες και δεν έβγαιναν από τα δωμάτια τους.

Υποστηρίζει ακόμα ότι ήταν μάρτυρας όταν ο τραγουδιστής πέταξε μία ψεύτικη νεκροκεφαλή στη Wood με τόση δύναμη που της άφησε σημάδι στο στομάχι.

Σε πολλές περιπτώσεις την ανάγκαζε να μείνει ξύπνια για 48 ώρες συνεχόμενα και μία φορά της είχε επιβάλει να στέκεται όρθια για 12 ώρες πάνω σε μία καρέκλα για να τον φωτογραφίζει. Λέει επίσης ότι ανάγκαζε να πάρει ναρκωτικά για να μείνει ξύπνια. Κλείνοντας αναφέρει ότι ενθάρρυνε φίλους του που βρίσκονταν στο σπίτι να την πιάνουν σε επίμαχα σημεία παρά τη θέληση της, ενώ η συμπεριφορά και τα όσα έλεγε ήταν μόνιμα υποτιμητικά για τις γυναίκες.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες ο Manson έμεινε χωρίς δισκογραφική εταιρεία και μάνατζερ, ενώ κόπηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές.

Πηγή: Roxx