Νέα κόντρα Χάρι και Ουίλιαμ: Πώς θα ταράξει τα νερά ο Δούκας του Σάσεξ

Μια νέα κόντρα έρχεται να ταράξει τα νερά ή μάλλον τα νεύρα της βασιλικής οικογένειας, μετά και από την είδηση ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει θέματα με την υγεία της και την αντικατάσταση της από τον πρίγκιπα Κάρολο. Τα νέα όμως αυτή την φορά έρχονται από την Αμερική και συγκεκριμένα από τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι εδώ και αρκετούς μήνες γράφει ένα βιβλίο που θα περιέχει μέσα πληροφορίες για την βασιλική οικογένεια, κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τους Royals. Τώρα, ειδικά, μετά και την νίκη της συζύγου του απέναντι στα Βρετανικά ένθετα και την δημοσίευση γραμμάτων όπου κατηγορεί το παλάτι ότι σχολιάζει την συμπεριφορά του πατέρα της, αναμένεται να φουντώσει περισσότερο η κόντρα.

Στην περσινή τους συνέντευξη στην Όπρα, όπου μίλησαν για άσχημη συμπεριφορά του παλατιού απέναντι τους και την αποκήρυξη των βασιλικών τους δικαιωμάτων, ο Χάρι αποφάσισε να εκδώσει τα απομνημονεύματα του. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ίδιος πρόκειται να γράψει προσωπικά του βιώματα με την μητέρα του Νταϊάνα, καθώς επίσης και με τον αδελφό του Ουίλιαμ.

Πηγή: Must