Νάταλι Πόρτμαν: Η καμπάνια για τη Miss Dior, τα αγαπημένα beauty προϊόντα, η vegan διατροφή

Η ταλαντούχα Natalie Portman είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μια γυναίκα που αγαπάει την τέχνη και την εκφράζει με κάθε δυνατό τρόπο. Γεννημένη στο Ισραήλ και μεγαλωμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο καλλιτεχνικός χώρος τη συνεπήρε από πολύ νωρίς, αφού σε ηλικία 12 ετών πήρε την πρώτη της επαγγελματική δουλειά.
Μας έχει καθηλώσει με τις ερμηνείες και τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε πληθώρα ταινιών, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν πρωταγωνίστησε ως Padmé Amidala στην τριλογία του Star Wars. Το 2018 της απονεμήθηκε το βραβείο Genesis, αλλά εκείνη αρνήθηκε να παραστεί στην τελετή απονομής λόγω της αποδοκιμασίας της για τις ενέργειες του Ισραηλινού πρωθυπουργού και της ισραηλινής κυβέρνησης.

Η Natalie Portman είναι μια γυναίκα κατεξοχήν ακτιβίστρια και φυσικά αγαπάει τη vegan διατροφή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s BAZAAR, μίλησε για την καμπάνια Miss Dior, τα αγαπημένα της beauty προϊόντα και φυσικά τη vegan διατροφή.

Πάμε να δούμε μαζί όσα αποκάλυψε.

Καμπάνια Miss Dior 

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στη νέα καμπάνια Miss Dior αναζητά τη δική της άγρια διαδρομή. Είναι πιο κοντά μου από τους περισσότερους χαρακτήρες που παίζω σε ταινίες και στη γυναίκα που θέλω να είμαι. Είναι υπέροχο ότι αυτή τη στιγμή οι γυναίκες απολαμβάνουν την ευχαρίστησή τους σε σχέση με το να θέλουν να μυρίζουν όμορφα για άλλους ανθρώπους».

Η σχέση της με το άρωμα 

Η Natalie Portman, τόνισε στη συνέντευξή της: «Το άρωμα με βοηθά να αποκτήσω χαρακτήρα. Όταν γύριζα το Star Wars: Episode II στην Τυνησία, οι αγορές ήταν γεμάτες φρέσκο γιασεμί. Είχε το πιο απίστευτο άρωμα. Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση θαύματος και ρομαντισμού που συνδέονται με αυτό το μέρος στο μυαλό μου».

H δημοσιότητά της 

«Το πιο ανταποδοτικό μέρος είναι η χρήση της πλατφόρμας μου για να δώσω προσοχή σε μεγαλύτερα, πιο ουσιαστικά θέματα. Συνεργάζομαι με πολλές διαφορετικές γυναικείες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της A New Way of Life, η οποία συνεργάζεται με πρώην έγκλειστες γυναίκες στο Λος Άντζελες, τις στεγάζει και τις ενώνει με τα παιδιά τους».

Απαραίτητα/ αγαπημένα beauty προϊόντα 

Όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό, ένα από τα αγαπημένα της beauty προϊόντα είναι το Rouge Dior στο νούμερο 999, το οποίο αποτελεί το αγαπημένο της κραγιόν για έξοδο. Ακόμα, όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών της, λατρεύει το σαμπουάν Christophe Robin και το balm Leonor Greyl.

Η vegan διατροφή 

Από ό,τι φαίνεται, για τη Natalie Portman η vegan διατροφή έχει γίνει ένας δυνατός σύμμαχος. «Μόλις έγινα vegan το δέρμα μου έγινε υπέροχο», δήλωσε. «Μερικά από τα αγαπημένα μου τρόφιμα είναι τα tacos με φασόλια και λαχανικά, πατατάκια και γκουακαμόλε και το καπουτσίνο με γάλα βρώμης. Επίσης, δεν πίνω πολύ – ούτε περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί».

Διαβάστε επίσης:

Το άτομο με το οποίο βγαίνεις φαίνεται να αφήνει ανοιχτές τις επιλογές του;

DIY μάσκα από ασπράδια: να τη δοκιμάσεις ή όχι;
 

Πηγή: savoirville