Μπόρις Τζόνσον: Είμαι μπαμπάς έξι παιδιών και το απολαμβάνω - «Άλλάζω πολλές πάνες»

Ιδιαίτερα αποκαλύπτικός ήταν ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξή που παραχώρησε, αναφορικά με την ιδιωτική του ζωή.

Ο Μπόρις Τζόνσον τελικά παραδέχτηκε ότι έχει έξι παιδιά, μια ερώτηση που είχε αποφύγει προηγουμένως σε πολλές περιπτώσεις και συνεντεύξεις τύπου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή Today του NBC στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράγο αν είχε έξι παιδιά, στην οποία απάντησε καταφατικά.

Ο αριθμός των παιδιών του Μπόρις Τζόνσον αποτελούσε  για πολλά χρόνια σημείο συζήτησης στη βρετανική πολιτική , αφού με δικαστική απόφαση απαγόρευε στα ειδησεογραφικά δίκτυα να αναφέρουν πως ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε μία κόρη, από εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.

Ο Τζόνσον έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, μία κόρη από εξωσυζυγική σχέση και έναν γιο με τη σύζυγό του Κάρι Τζόνσον, την οποία παντρεύτηκε νωρίτερα φέτος.

Ο Τζόνσον είπε στο NBC ότι ήταν «φανταστικό» να αποκτήσεις ένα μωρό στη Ντάουνινγκ Στριτ , αλλά επίσης χρειάζεται «πολλή δουλειά».

«Το απολαμβάνω όμως», πρόσθεσε. «Αλλάζω πολλές πάνες».

Τον Αύγουστο, η Κάρι Τζόνσον ανακοίνωσε στο Instagram ότι το ζευγάρι περίμενε ένα δεύτερο παιδί και αποκάλυψε ότι νωρίτερα μέσα.

Ο γιος του ζευγαριού, Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, λίγο αφότου ο Τζόνσον νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19 τόσο σοβαρά που εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Τζόνσον αποφάσισε τώρα να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός παιδιού για το οποίο απέφυγε να μιλήσει.

Πηγή: CNN