Μήνυμα ελπίδας από την Κάθι Γκρίφιν μετά την αφαίρεση καρκίνου: Νομίζω ότι θα είμαι καλά

Η Κάθι Γκρίφιν (Kathy Griffin) μιλάει με ειλικρίνεια για την πορεία της ανάρρωσής της μετά από εγχείριση που έκανε για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας το πώς νιώθει μετά την αφαίρεση μέρους του αριστερού της πνεύμονα.

 «Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη!» έγραψε στο Instagram. «Η τελευταία φορά που ήμουν σε νοσοκομείο ήταν τον Ιούνιο του 2020 όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια».

Συνέχισε: «Με περισσότερο από ένα χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά».

 Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Γκρίφιν αποκάλυψε ότι έπρεπε να αφαιρέσει μέρος του πνεύμονα λόγω της διάγνωσης καρκίνου στο στάδιο 1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ