Μήνας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού: 7 beauty brands που υποστηρίζουν την εκστρατεία

 Οκτώβριος είναι ο μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, ο μήνας που σηματοδοτεί το πνεύμα του αλτρουισμού και του ακτιβισμού.
Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ελπίδας, πολλά beauty brands έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν προϊόντα για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων που ενθαρρύνουν και χρηματοδοτούν τις εξετάσεις, την εκπαίδευση, τη θεραπεία και τη γενικότερη έρευνα για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η ακόλουθη λίστα περιλαμβάνει 7 αγαπημένα beauty brands, τα οποία προσφέρουν μοναδικά προϊόντα και προσφορές, ώστε να μπορέσεις να συμμετάσχεις στις πρωτοβουλίες τους για την υποστήριξη πολλών λαμπρών οργανώσεων, όπως το Keep A Breast Foundation ή το Breast Cancer Research Foundation.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις κι εσύ αυτό το ταξίδι αγάπης και να συμβάλλεις με τον δικό σου τρόπο στις εκστρατείες τους, μπορείς να δεις αναλυτικά παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.

Estée Lauder

Το best seller Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder, τώρα ανανεώθηκε σε μια ροζ limited edition συσκευασία για τον Οκτώβριο. Κι αν πριν είχες πολλούς λόγους για να επενδύσεις στο συγκεκριμένο serum, τώρα έχεις ακόμα έναν. Πιο συγκεκριμένα, η Estée Lauder μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), θα δωρίσει το 20 τοις εκατό της τιμής αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος στο Breast Cancer Research Foundation ως μέρος της εκστρατείας της.

Bumble and Bumble

Πλέον μπορείς να προστατεύσεις τα όμορφα μαλλιά σου όντας αλτρουίστρια. Το συγκεκριμένο θερμοπροστατευτικό primer της Bumble and Bumble προστατεύει τα μαλλιά σου από τη ζέστη και την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα τα προετοιμάζει για το επόμενο κομψό style σου. Τώρα, κυκλοφορεί σε μια ροζ limited edition συσκευασία και για κάθε primer που πωλείται, η Bumble and Bumble θα δωρίζει το 20 τοις εκατό των πωλήσεων στο  Breast Cancer Research Foundation από τώρα έως τις 30 Ιουνίου 2022.

GHD Pink Collection

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ghd hair (@ghdhair)

Η GHD Pink Collection έχει δωρίσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τον καρκίνο του μαστού. Για κάθε αγορά ενός προϊόντος από τη ροζ limited edition συλλογή, η GHD θα δωρίζει 10 δολάρια στο Keep A Breast Foundation. Πιο συγκεκριμένα, η GHD Pink Collection διαθέτει προϊόντα όπως το ghd platinum+ styler, το ghd gold styler και το ghd helios™ hair dryer σε ροζ απόχρωση.

Ralph Lauren Pink Pony Collection

Φέτος τον Οκτώβριο, ανακάλυψε τη limited edition Romance #PinkPony Edition. Το λουλουδάτο και εσπεριδοειδές άρωμα είναι ένας φόρος τιμής στην παγκόσμια πρωτοβουλία του οίκου Ralph Lauren για την καταπολέμηση του καρκίνου εδώ και δεκαετίες. Με κάθε αγορά του Romance Pink Pony Edition τον Οκτώβριο, η Ralph Lauren Fragrances θα δωρίζει το 100 τοις εκατό των καθαρών κερδών, ίσο με περίπου το 15 τοις εκατό της τιμής λιανικής πώλησης, στο Pink Pony Fund του The Ralph Lauren Corporate Foundation.

Bobbi Brown

Μέχρι τον Ιούνιο του 2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αυτό το set των baby-pink lip glosses θα συμβάλλει στην υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω του Breast Cancer Research Foundation. Το δίδυμο Powerful Pinks, περιλαμβάνει τις αποχρώσεις New Romantic και Love Letter, και η Bobbi Brown θα δωρίσει το 100 τοις εκατό της τιμής αγοράς του.

Origins  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Origins (@origins)

Η deluxe-sized, Limited Edition Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask προσφέρει πολλά περισσότερα από το να θρέφει το δέρμα με 72 ώρες ενυδάτωση. Σκορπά την ελπίδα. Αν θέλεις να υποστηρίξεις την καμπάνια ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού, θα ήταν ωφέλιμο να γνωρίζεις ότι η Origins θα δωρίσει το 100 τοις εκατό από την τιμή αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 στο Breast Cancer Research Foundation.

Carolina Herrera 

Για όλο τον #HerreraPinkOctober, ο οίκος θα δωρίζει το 10 τοις εκατό των εσόδων από αρώματα και makeup refills που αγοράστηκαν από πελάτες στην Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία στην Ισπανική Ένωση κατά του Καρκίνου, η οποία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για ασθενείς και οικογένειες που πλήττονται από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: 

Ζώδια: Οι βασικές διαφορές ενός Καρκίνου που γεννήθηκε τον Ιούνιο με αυτόν που γεννήθηκε τον Ιούλιο

Πόσες θερμίδες τελικά πρέπει να έχει το δείπνο σου;
 

Πηγή: skai.gr