Μεγάλες πόλεις και φίλτρα νερού: Τι αλλαγές θα δείτε στην καθημερινότητα σας επιλέγοντας τα;

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας βρίσκεται συγκεντρωμένο στις μεγάλες πόλεις. Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν και εργάζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα και έχουν άμεση πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Τα υδρευτικά συστήματα όμως των μεγάλων πόλεων περά από το νερό μεταφέρουν και άλλα βλαβερά στοιχεία τα όποια δημιουργούν προβλήματα στη υγεία μας.

Είναι σημαντικό να επιλέξουμε επομένως ποιοτικά φίλτρα νερού όπως είναι π.χ. της Camelot με διεθνείς πιστοποιήσεις τα οποία θα μας παρέχουν καθαρό και φιλτραρισμένο νερό. Στην συνέχεια θα σας αναλύσουμε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού, τις ουσίες που μεταφέρονται μέσω των σωληνώσεων και τις αλλαγές που θα δείτε στην καθημερινότητα σας επιλέγοντας να εγκαταστήσετε φίλτρα νερού στην κουζίνα και στο μπάνιο σας.

Το νερό της βρύσης 
Το νερό της βρύσης στις μεγάλες πόλεις είναι πόσιμο αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι είναι και καθαρό και υγιεινό. Οι σωληνώσεις μεταφέρουν φυτοφάρμακα, χλώριο, μόλυβδο, αρσενικό και άλλες ιδιαίτερα βλαβερές ουσίες που καθιστούν το νερό επικίνδυνο για την υγεία μας. Μελέτες και δείγματα που έχουν συλλεχτεί μαρτυρούν τα παραπάνω δεδομένα.

Πέρα από αυτά, από τα πιο σημαντικά στοιχεία που μεταφέρονται στο νερό είναι τα ιζήματα και το χλώριο, τα οποία μακροπρόθεσμα δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό μας. Η εγκατάσταση φίλτρων νερού συμβάλει επομένως στην αντιμετώπιση τέτοιων παθήσεων και την απομάκρυνση τέτοιων ουσιών. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να πίνουμε νερό καθώς αυτό είναι ιδιαιτέρα ευεργετικό, όμως είναι ακόμη πιο σημαντικό να πίνουμε καθαρό, υγιεινό και φιλτραρισμένο νερό.

Τα φίλτρα νερού αφαιρούν αποτελεσματικά τα επικίνδυνα αυτά συστατικά από το νερό προσφέροντας μας όλα τα θετικά στοιχεία του νερού. Επιπλέον, το καθαρό νερό από τη βρύση είναι αναγκαίο και για να πλένουμε τα τρόφιμα μας καθώς και να τα μαγειρεύουμε με αυτό. Εγκαθιστώντας φίλτρα νερού θα δούμε άμεσα διαφορά στην καθημερινή μας ρουτίνα. Ενώ μελέτες που γίνονται παγκοσμίως τονίζουν την ευεργετική τους σημασία στην υγεία μας.

Μπάνιο με φιλτραρισμένο νερό
Μπορείτε να βρείτε επίσης μοναδικής ποιότητας φίλτρα νερού και για το μπάνιο σας. Μπορεί να έχουμε συνδυάσει το νερό αρχικά με την κατανάλωση του αλλά αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό όσον αφορά και την καθαριότητα μας. Με τα φίλτρα νερού μπορείτε να καθαρίσετε και να προστατέψετε την στιβάδα του δέρματος σας και να απομακρύνεται όλες τις βλαβερές ουσίες από αυτό. 

Αν έχετε ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα ή παιδιά μικρής ηλικίας τότε σίγουρα εγκαθιστώντας φίλτρα νερού στο μπάνιο σας θα αφήσετε το χλώριο, τα ιζήματα κα άλλα βλαβερά στοιχεία μακριά από την καθημερινή υγιεινή σας. Πολύ συχνά άλλωστε οι δερματολόγοι αναφέρουν το νερό των πόλεων ως έναν από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους κάποιος εμφανίζει δερματικές παθήσεις και αλλεργίες. 

Έρευνες με στοιχεία που αναφέρονται από τα διασημότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του νερού της βρύσης για καθημερινή κατανάλωση. Αν θέλετε επομένως και εσείς να προστατέψετε την υγεία σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε καθαρό φιλτραρισμένο νερό μπείτε π.χ. σε e-shop όπως είναι της Camelot και δείτε αναλυτικά όλα της τα προϊόντα. Οι προδιαγραφές τους είναι άριστες και πραγματικά θα κάνετε την καλύτερη επένδυση για εσάς και την οικογένεια σας.

Πηγή: skai.gr