Αυτή τη φορά η Μαντόνα το παράκανε: Έβγαλε NFT που είναι γυμνή και γεννά δέντρα και πεταλούδες

Σκέτη φρίκη και άλλον ένα λόγο για κράξιμο έδωσε στους φανς και τους χρήστες των social media η Μαντόνα με τα NFT που κυκλοφόρησε.

Η Μαντόνα έγινε περίγελος στο διαδίκτυο αφού κυκλοφόρησε μια παράξενη συλλογή βίντεο NFT που περιλαμβάνει γραφικές ψηφιακές σαρώσεις του κόλπου της, καθώς και γυμνές απεικονίσεις της να γεννά δέντρα, πεταλούδες και ρομποτικές σαρανταποδαρούσες.

Η 63χρονη, αν και μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές συμπεριφορές, προκάλεσε σύγχυση έως και απογοήτευση στα social media, ενώ πυροδότησε θύελλα στο Twitter, με τους χρήστες να την χαρακτηρίζουν «απελπισμένη για προσοχή» και αποκαλώντας τα κλιπ cringe, «ανατριχιαστικά» και «τρομακτικά».

Η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, γραφίστα και animator Beeple (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Michael Joseph Winkelmann) για να φτιάξει τα τρία βίντεο NFT (Νon-fungible tokens) που αφήνουν πολύ λίγα στη φαντασία.

Μεταξύ των πιο γραφικών πτυχών των κλιπ είναι οι κοντινές λήψεις του αιδοίου της, που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας σαρώσεις των γεννητικών οργάνων της τραγουδίστριας.

Πηγή: Daily Mail