Κλείσιμο

Το ξέσπασμα της Madonna για τους επικριτές του γυμνού της άβαταρ: Δεν γεννάω δέντρα, γεννάω τέχνη

Απάντηση στα σχόλια των επικριτών της επιχειρεί να δώσει μέσω ανάρτησης στο instagram η "βασίλισσα της πόπ" Mαντόνα μετά το πλήθος αρνητικών σχολίων που δέχθηκε για την δημιουργία ενός άβατάρ της, που είναι ολόγυμνο και γεννά πεταλούδες, έντομα και δέντρα.

Η Μαντόνα υπερασπίζεται τη δημιουργία τονίζοντας: “Κάνω αυτό που κάνουν οι γυναίκες από την αρχή της ανθρωπότητας, που είναι να γεννώ”.

“Αλλά σε πιο υπαρξιακό επίπεδο, γεννώ τέχνη και δημιουργικότητα και θα ήμασταν χαμένοι χωρίς αυτά τα δύο” πρόσθεσε. Τα έσοδα από αυτό το πρότζεκτ που έχει τον τίτλο “Mother of Creation” θα δοθούν σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Τετάρτη η Madonna σε ανακοίνωσή της σημείωσε ότι σκοπός της δημιουργίας του άβαταρ ήταν να ερευνήσουν την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο που ένα παιδί έρχεται στον κόσμο μέσω του κόλπου μιας γυναίκας, αλλά και επίσης τον τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης γεννά δημιουργικότητα. Οι θαυμαστές της πάντως δεν φάνηκαν να επικροτούν το καλλιτενχικό δημιούργημα.

Αναλυτικότερα, παρά το γεγονός ότι η σταρ μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές συμπεριφορές, προκάλεσε σύγχυση έως και απογοήτευση στα social media, ενώ πυροδότησε θύελλα στο Twitter, με τους χρήστες να την χαρακτηρίζουν «απελπισμένη για προσοχή» και αποκαλώντας τα κλιπ cringe, «ανατριχιαστικά» και «τρομακτικά».

Η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, γραφίστα και animator Beeple (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Michael Joseph Winkelmann) για να φτιάξει τα τρία βίντεο NFT (Νon-fungible tokens) που αφήνουν πολύ λίγα στη φαντασία.

Μεταξύ των πιο αμφιλεγόμενων πτυχών των κλιπ είναι οι κοντινές λήψεις του αιδοίου της, που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας σαρώσεις των γεννητικών οργάνων της τραγουδίστριας.

Πηγή: skai.gr