Ο Σεφερλής τρολάρει Snik και Light: «Τα παιδιά μπερδεύτηκαν, τους λένε θα πάμε Tae Kwo Do άρα...»- Δείτε βίντεο

Το "τρολάρισμα" του Μάρκου Σεφερλή σε Snik και Light για τα επεισόδια στα MAD VMA 2022, αμέσως μετά το επεισόδιο όταν τον κάλεσαν να ανέβει στην σκηνή για να απονείμει βραβείο.

Να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε στο περιθώριο των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην τελετή μουσικών βραβείων MAD VMA's με τους Snik και Light, προσπάθησε ο κωμικός Μάρκος Σεφερλής ανεβαίνοντας στην σκηνή για να σχολιάσει «Τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν».

Ο κωμικός ανέβηκε στην σκηνή του γηπέδου για να απονείμει ένα βραβείο και πήρε θέση για το σκηνικό που προηγήθηκε ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light που πιάστηκαν στα χέρια προκαλώντας ντόμινο με εκτεταμένες οδομαχίες στην κερκίδα όπου κάθονταν κατά βάση καλλιτέχνες, πρόσωπα της εγχώριας κοσμικής ζωής και εκπρόσωποι ή εργαζόμενοι εταιρειών παραγωγής και Μέσων Ενημέρωσης.

«Τα παιδιά μπερδεύτηκαν τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι είναι βραδιά μουσικών βραβείων», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής από τη σκηνή των Mad awards.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Snik