Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Το πρώτο δημόσιο φιλί είναι γεγονός

Κι ενώ ο κόσμος της showbiz έχει έρθει τα πάνω - κάτω, μετά τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να είναι ξανά μαζί, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας καθώς κυκλοφόρησαν οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες που το ζευγάρι ανταλλάσει καυτά φιλιά δημόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, τα γενέθλια της αδελφής της JLo, Linda Lopez, ήταν η αφορμή για να πραγματοποιηθεί ένα οικογενειακό δείπνο σε εστιατόριο στο Malibu της Καλιφόρνια.

Εκεί, εκτός από τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν και ο Μπεν Άφλεκ, και μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η PageSix, οι δυο τους ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ με τους paparazzi να τους πετυχαίνουν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ. Για την ακρίβεια, Μπεν και Τζένιφερ αντάλλαξαν τα πιο «καυτά» φιλιά χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Να θυμίσουμε πως  η JLo διαμένει στο Μαϊάμι εδώ και αρκετά χρόνια με τα δίδυμα (από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι) Max και Emme να πηγαίνουν εκεί σχολείο.

Σύμφωνα με το περιοδικό ‘People’ το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν ανάμεσα στο Λος Άντζελς και στο Μαϊάμι καθώς θέλουν να περάσουν μαζί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται», με προτεραιότητα όμως πάντα τα παιδιά τους –ξεχωριστά.

 

Πηγή: Must