Η 24χρονη Kylie Jenner είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με 300 εκατ. followers

Η Kylie Jenner, αδελφή της επίσης διάσημης Influencer Kim Kardashian θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επισήμως η βασίλισσα του Instagram.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην είναι πολύ ενεργή στα social media, αλλά ό,τι κάνει η Kylie Jenner είναι αποτέλεσμα μιας καλής στρατηγικής.

Η επιχειρηματίας συγκέντρωσε πάνω από 300 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram κι έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει αυτό παγκοσμίως.

Η 24χρονη είναι κι επισήμως ο δεύτερος άνθρωπος παγκοσμίως με τόσους πολλούς followers μετά τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo που έχει 388 ακολούθους.

Πριν την Kylie Jenner, η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram ήταν η Ariana Grande με 146 εκατομμύρια followers και πριν από αυτή η Selena Gomez.

H Kylie, που αυτή την εποχή διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δεν κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις και αποφάσισε να απομακρυνθεί λίγο από τα social media μετά την τραγωδία σε συναυλία του συντρόφου της, Travis Scott, όπου 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πηγή: skai.gr