Κλείσιμο

Η Panik records καταδικάζει το επεισόδιο μεταξύ Light-Snik στα Mad Awards

Η δισκογραφική εταιρεία χαρακτηρίζει άδικο το «να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής», με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα

Ανάρτηση με την οποία καταδικάζει το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα σε τράπερς κατά την διάρκεια των Mad Video Music Awards, πραγματοποίησε η Panik Entertaiment Group.

Η δισκογραφική εταιρεία σε στόρι της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για θλιβερά επεισόδια, ενώ χαρακτηρίζει άδικο το γεγονός ότι με αφορμή τo χθεσινό σκηνικό «να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν».

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανάρτηση:

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Panik-records

Πηγή: skai.gr