Κιμ Καρντάσιαν: Τί νιώθει τελικά για τον Κάνιε Γουέστ- Η ζωή μετά τον χωρισμό και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Τι και αν ο χωρισμός «βόμβα» της αμερικάνικης showbiz, καλά κρατεί, μεταξύ Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ. Μας επιφυλάσσουν κάθε βδομάδα σχεδόν και κάτι διαφορετικό, από τις γνωστές τους διαμάχες για το ποιος χώρισε ποιον, μέχρι και την επιμέλεια των παιδιών τους και όλα δείχνουν πως δεν πάνε κατά σχεδίου.

Παρόλα αυτά, η ζωή χωρίς τον Κάνιε μοιάζει να είναι πιο ωραία για την Κιμ. Αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, αφού η ίδια, πιο μαυρισμένη και ανανεωμένη από ποτέ, ποζάρει με το μαγιό της για να του αποδείξει μάλλον, τί χάνει.

 

 

Όμως, άνθρωπος από τον στενό οικογενειακό της κύκλο δήλωσε στο “Hollywood Live” ότι η ίδια περνά υπέροχα με τα τέσσερά της παιδιά (North 7, Saint 5, Chicago 3, Psalm 2 ετών), την μαμά και τις φίλες της, βάζοντας τέλος στις φήμες για νέο έρωτα.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η Kim περνάει υπέροχα αυτή τη στιγμή. Αγαπάει τον Kanye και ανησυχεί για εκείνον συνέχεια, αλλά έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι η μάνα του και δεν μπορεί να του επιβάλει να φροντίσει τον εαυτό του. Αυτό πρέπει να μάθει να το κάνει μόνος του». Συμπλήρωσε δε ότι «όλη αυτή η κατάσταση την απελευθερώνει και της επιτρέπει να αναπνεύσει. Είναι επιτέλους ελεύθερη να διασκεδάσει και ο κόσμος όλος ανοίγεται μπροστά της. Γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει συνέχεια έξω, διασκεδάζει και γενικά περνάει καλά».

Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί, πέρασε και σε μια άλλη αποκάλυψη, αναφέροντας ότι η Κιμ έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τον γάμο της. «Δεν σημαίνει δηλαδή ότι εκείνη ήθελε διαζύγιο. Θέλει να έχει δίπλα της έναν υγιή, χαρούμενο σύζυγο, κι αν δεν μπορεί, αυτό που ζει τώρα είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα. Ζει την ελευθερία της», συμπλήρωσε. 

Καταλήγοντας επισήμανε ότι η Καρντάσιαν πλέον ακολουθεί το γνωστό ρητό «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός». Ωστόσο, σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή, η Κιμ συμβιβάζεται με το γεγονός ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της. Προσπαθούσε πολύ καιρό να ελέγξει τις εξελίξεις, αλλά έχουν ξεφύγει πια από τον έλεγχό της. Είναι τόσο χαρούμενη που ποτέ δεν πίστευε ότι θα ήταν. Της πήρε πολύ χρόνο να το καταφέρει αυτό».

Πηγή: Must