Kι όμως η Κέιτ Μος Moss είναι το νέο μοντέλο της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό μετά την ανακοίνωση πως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του καλοκαιριού για τα Skims, θα είναι η Kate Moss.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος της μόδας της δεκαετίας των 90's επιστρέφει για χάρη της φίλης της Kim και απογειώνει την σειρά με τα κορμάκια και τα εσώρουχα της γνωστής τηλεπερσόνας, σε αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού και του nude.

«Γνώρισα για πρώτη φορά την Kate το 2014 μέσω του Riccardo Tisci και εντυπωσιάστηκα αμέσως με χιούμορ της, την αυθεντική και κλασική ομορφιά της - είμαστε φίλες από τότε!», εξομολογείται η Kim στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, με την οποία ανακοίνωσε την επική αυτή συνεργασία.

 

«Είναι το απόλυτο fashion icon, ορίζοντας μια ολόκληρη γενιά στυλ και έχω την τιμή να την χαρακτηρίσω ως το νέο πρόσωπο του @SKIMS αυτό το καλοκαίρι!», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην επίσκεψη της Kim στο Βατικανό, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και χαρακτηρίστηκε ως ασεβείς απέναντι στο χώρο με την sexy εμφάνιση της.

 

Πηγή: Must