«Ήταν τραυματικό. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε»: O Jackman μιλά για την εγκατάλειψη από τη μητέρα του

Ο Hugh Jackman, είχε μιλήσει πολλές φορές για την εγκατάλειψη της μητέρας του, Grace McNeil, όταν ήταν μόλις 8 ετών, καθώς η ίδια επέλεξε να αφήσει την οικογένειά της στην Αυστραλία και να μετακομίσει πίσω στην πατρίδα της, την Βρετανία.

Ο ίδιος, μιλώντας για το γεγονός, το περιέγραψε σαν μια τραυματική εμπειρία, ωστόσο κατάφερε να δείξει μεγαλοψυχία, και να την συγχωρέσει, επισημοποιώντας το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, στο παρελθόν αποκάλυψε πως η μητέρα του είχε φύγει από την Αυστραλία χωρίς καν να του πει αντίο, αφήνοντας τον πατέρα των παιδιών να τα μεγαλώσει μόνος του ενώ εκείνη επέστρεψε στην πατρίδα της στην Αγγλία (2018). Ενώ μετά το διαζύγιο οι αδελφές του Zoe και Sonya μετακόμισαν μαζί της, με τον Hugh και τα αδέλφια του, Ian και Ralph να μένουν μαζί με τον παρτέρα τους, «Ήταν τραυματικό. Νόμιζα πως πιθανόν να επέστρεφε. Και μετά απλά συνεχιζόταν».

Σε μια μετέπειτα συνέντευξη είχε αποκαλύψει ακόμη πως «Θυμάμαι να έχει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να λέει γεια. Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγα στο σχολείο κι όταν επέστρεψα δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα υπήρχε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία. Η μαμά ήταν εκεί. Και αυτό ήταν. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ για να επιστρέψει η μαμά».

Ενώ για την συγχώρεση που ήρθε κάποια στιγμή αργότερα, εξομολογείται «Αυτό που δεν ένιωσα ποτέ- και ξέρω ότι αυτό θα ακουστεί περίεργο- δεν ένιωσα ποτέ ότι η μητέρα μου δεν με αγαπούσε. Της έχω μιλήσει αρκετά από τότε και ξέρω ότι πάλευε. Ήταν σε νοσοκομείο μετά τη γέννησή μου και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμιά στήριξη εκεί».

Δείτε τη φωτογραφία τους στα social media:

 

Πηγή: Must