Ιταλική εταιρεία μηνύει την Κένταλ Τζένερ για παραβίαση συμβολαίου

Το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ μήνυσε ο ιταλικός οίκος μόδας Liu Jo, κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους όρους ενός συμβολαίου, το οποίο προέβλεπε πως θα έπρεπε να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας, σύμφωνα με το νομικό έγγραφο που κατέθεσε η εταιρεία.

Στη μήνυση, που κατατέθηκε αργά χθες το βράδι σε δικαστήριο του Μανχάταν, αναφέρεται πως η Τζένερ πήρε μέρος μονάχα στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες φωτογραφίσεις, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δεύτερη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020, όμως καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Liu Jo επιδιώκει αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη μήνυση.

Η ιταλική εταιρεία, η οποία, σύμφωνα με τη μήνυση, έχει ήδη πληρώσει το ποσό του 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τζένερ για υπηρεσίες, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο του 2019, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να επαναπρογραμματίσει τη δεύτερη φωτογράφιση πολλές φορές, χωρίς να λάβει απάντηση από την Τζένερ.

Το Reuters δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την 25χρονη Τζένερ, ένα από τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: μήνυση