Παιδί του Ίλον Μασκ ζητά να αλλάξει επίθετο- Αλλάζει φύλο και δεν θέλει σχέση μαζί του!

Η επίσημη αιτία που δόθηκε στο αίτημα του παιδιού του Ιλον Μασκ δηλώνεται ως:«ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζει πλέον κι ούτε επιθυμεί να έχει σχέση με τον βιολογικό του πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή».

Ένα από τα παιδιά του Έλον Μασκ φέρεται να έχει υποβάλει αίτηση να αλλάξει το όνομά του, στο πλαίσιο αλλαγής φύλου αλλά και επειδή επιθυμεία να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πρίντ σκριν που κοινοποιήθηκε στο Twitter από το @KnowNothingTV δείχνει νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στην κομητεία του Λος Άντζελες για μια αίτηση για αλλαγή ονόματος.

Το TMZ ανέφερε ότι τα νομικά έγγραφα, τα οποία επίσης αναγνωρίζουν την αλλαγή φύλου και την έκδοση πιστοποιητικού γέννησης, κατατέθηκαν για λογαριασμό του 18χρονου Χαβιέ Μασκ, όνομα που του δόθηκε κατά τη γέννηση.

Η επίσημη αιτία που δόθηκε δηλώνεται ως:«Ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζει πλέον κι ούτε επιθυμεί να έχει σχέση με τον βιολογικό του πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή».

Το TMZ ανέφερε επίσης ότι το πλήρες όνομά της θα είναι Vivian Jenna Wilson, με το επίθετο της μητέρας της και ότι «θέλει να αναγνωριστεί ως γυναίκα».

ΠΗΓΗ: TMZ