Κλείσιμο

Η Shakira σχολιάζει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της (vid)

H Shakira είναι ίσως από τις πιο αναγνωρίσιμες τραγουδίστριες του κόσμου και είτε την ακολουθείς μετά την σαρωτική, παγκόσμια επιτυχία του ''Hips Don't Lie'' το 2006, είτε από τις αρχές των '90s όταν ξεκίνησε η καριέρα της, ξέρεις σίγουρα πως οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα λίγο ιδιαίτερες, κάποτε ethnic, κάποτε λίγο πιο ροκ κ.ο.κ. 

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 13 και τώρα γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία με ένα εξώφυλλο στην Vogue του Μεξικού και της Λατινικής Αμερικής και παράλληλα κάνει μια αναδρομή στα looks της και τις δημόσιες εμφανίσεις που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια. Πέραν όμως από αυτά που έμειναν αξέχαστα, υπήρξαν και εμφανίσεις που ακόμα και η ίδια θέλει να ξεχάσει, όπως π.χ. τα κοντά μαλλιά της το 2012, και φτάιει την πεθερά της γι' αυτό, ή ένα φόρεμα leopard print που φόρεσε σε κόκκινο χαλί και το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, την έκανε να μοιάζει με ''κακοτυλιγμένη ταμάλε''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η πρώτη επιλογή της από σχεδιαστές ήταν ο Azzedine Alaïa. ''Ήταν πάντα ένας πολύ καλός φίλος και πάντα με κανόνιζε όποτε είχα κάποιο event. Το στυλ του ταίριαζε πάντα με την γυναικεία φιγούρα, με μια γυναίκα που δεν είναι πολύ ψηλή, γι' αυτό μου ταίριαζε'' λέει η ίδια. Εναλλακτικά, αν δεν μπορεί να βρει αυτό που θέλει το σχεδιάζει η ίδια.

Πηγή: Must
TAGS: celebrities