Η Σάρον Στόουν εντυπωσιάζει ξανά στην πρεμιέρα της ταινίας «No Time To Die» (pics)

Η Σάρον Στόουν έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» στη Γαλλική Ριβιέρα, δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Η διάσημη, Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα Dolce & Gabbana, στο πλάι του πρίγκιπα του Μονακό, ο οποίος φορούσε ένα λευκό σμόκιν.

Η σταρ έλαβε ενθουσιώδη μηνύματα από θαυμαστές και φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης της Μπρουκ Σιλντς, η οποία σχολίασε: «Γίνεσαι όλο και πιο όμορφη!».

Το φόρεμά της ήταν εντυπωσιακό, με σέξι μπούστο, και λεπτές τιράντες και το συνδύασε με ασημένια πέδιλα και ένα λαμπερό clutch στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με το People ήταν η δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, καθώς ο Άλμπερτ ήταν επίσης παρών στο λαμπερό γκαλά της «Planetary Health» στο Μόντε Κάρλο όπου η Στόουν ήταν τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Εκεί, ο Αλβέρτος απένειμε στη σταρ το «Βραβείο επιτευγμάτων ζωής» του ιδρύματος Πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό, «σε αναγνώριση της αξιοσημείωτης δράσης της για τη χειραφέτηση των γυναικών, της δράσης της για ιατρική έρευνα και τις συνεχείς προσπάθειές της να αλλάξει τον κόσμο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γκαλά. Η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε μία εντυπωσιακή λιλά τουαλέτα Dolce & Gabbana κοσμήματα chopard και μαύρα πέδιλα.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει πολύ φιλική σχέση, καθώς ο φακός τους απαθανάτισε και τον Φεβρουάριο του 2020 στο Μπέβερλι Χιλς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ