Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι είχε εννέα αποβολές!

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με ένα είδος αίσθησης αποτυχίας», ανέφερε η 64χρονη ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε εννέα παιδιά σε αποβολές. Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης, ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές», αποκάλυψε η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών. «Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με ένα είδος αίσθησης αποτυχίας», πρόσθεσε.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 35χρονη χορεύτρια, Peta Jane Murgatroyd, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και την μετέπειτα αποβολή της, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ώρες αφότου ο 5χρονος γιος της, Shai, είδε να τη βάζουν στο ασθενοφόρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Όπως είπε, κάλεσε βοήθεια όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου του μικρού της γιου, εντελώς ανίκανη να κινηθεί, μετά από θετικό τεστ για κορωνοϊό. «Δεν είχα καθόλου δύναμη. Δεν μπορούσα να ανοίξω το πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο, για να ταΐσω τον Shai, για να του δώσω λίγο τοστ», λέει. «Επιδεινώθηκε τόσο πολύ η αναπνοή μου. Ήταν, πραγματικά, δραματικό αυτό που ζούσα».

Στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά, στην Ουκρανία, και τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση όταν ο γιατρός μπήκε στο δωμάτιό της. «Νόμιζα ότι επρόκειτο να αποκαλύψει κάποια, πραγματικά, άσχημα νέα. Του είπα: "Τι συμβαίνει;" Το πρόσωπό του σκοτείνιασε"», θυμήθηκε εκείνη τη νύχτα τον Οκτώβριο του 2021. «Είπε, ''γνώριζες ότι ήσουν έγκυος;"». 

Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο 42χρονος σύζυγός της άρχισε να πανηγυρίζει. «Άκουσε τον γιατρό να λέει: "Είσαι έγκυος"», προσθέτει. Αλλά μέσα στον ενθουσιασμό του, άκουσε λάθος τα νέα: Η Murgatroyd είχε ήδη χάσει το μωρό...

Πηγή: skai.gr