Η Ντέμι Λοβάτο δεν κάνει πλέον χρήση ουσιών

Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) ολοκλήρωσε ακόμα έναν κύκλο θεραπείας απεξάρτησης.

Σύμφωνα με το περιοδικό People η τραγουδίστρια έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της και είναι νηφάλια ενώ και η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη μετά από την περιπέτεια της υγείας που έγινε γνωστή το 2018 ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

«Η Ντέμι είναι αφοσιωμένη στο να είναι καλά από δω και πέρα και ελέγχει τακτικά την υγείας της», ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε στο περιοδικό ότι για πρώτη φορά η Λοβάτο πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2010, ενώ από το 2018 και μετά ακολουθεί ένα πρόγραμμα ενδονοσοκομειακής θεραπείας.

Η ίδια μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing with the Devil» παραδέχτηκε ότι και μετά από την υπερβολική χρήση ναρκωτικών το 2018 που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει, συνέχισε να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει. Αλλά τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ.

«Δεν υποστηρίζω πλέον με τη ζωή μου την "καλιφορνέζικη νηφαλιότητα"», έγραψε η Λοβάτο στο Instagram. «Νηφάλιος είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι νηφάλιος», σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ