Η νέα δικαστική διαμάχη Πιτ-Τζολί για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία

Μπορεί να πέρασαν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έκαναν αίτηση διαζυγίου, ωστόσο η δικαστική τους διαμάχη καλά κρατεί. Όπως αναφέρει η Page Six, αυτή τη στιγμή η Αντζελίνα κινείται σε δύο μέτωπα εναντίον του Πιτ με τους δικηγόρους της να παλεύουν να αλλάξουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία και παράλληλα να προσπαθούν να πουλήσουν το κτήμα στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, παρά το ότι ο ηθοποιός κέρδισε πρόσφατα τη δίκη για την κοινή επιμέλεια των ανηλίκων σήμερα παιδιών του ζευγαριού, η Τζολί πέρασε στην αντεπίθεση και παλεύει να ανατρέψει την απόφαση αυτή, εκμεταλλευόμενη εγγράφων που αποδεικνύουν πως ο Πιτ εκμεταλλεύεται την φήμη του. «Αυτού του είδους το παιχνίδι, μια τελευταία προσπάθεια από διασημότητες που αναζητούν ειδική μεταχείριση, δεν είναι αυτό για το οποίο προορίζονται οι περιορισμένοι πόροι επανεξέτασης αυτού του Δικαστηρίου», τονίζει η Τζολί μέσα των δικηγόρων της.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως βάση της Τζολί , τρία από τα παιδιά της ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του Πιτ αλλά ο δικαστής John Ouderkirk, ο οποίος είχε παντρέψει στο παρελθόν το ζευγάρι, είχε απορρίψει το αίτημα αυτό.

Όσον αφορά τώρα στο κτήμα στην Γαλλία που η Τζολί φέρεται να προσπαθεί να πουλήσει μέρος του χωρίς την συγκατάθεση του πρώην συζύγου της. Ο δικηγόρος του Πιτ , Theodore J. Boutrous Jr. εξήγησε στην Page Six πως η Τζολί προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι.

Πηγή: Must