Η «μοναχική» εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ και η δήλωση που θα συζητηθεί

Λίγο μετά από την γνωστοποίηση του χωρισμού της με τον Alex Rodriguez, η Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε ξανά τον έρωτά στα μάτια του Μπεν 'Αφλεκ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν, και οι δύο τους φαίνονται απόλυτα ευτυχισμένοι με την τροπή των γεγονότων. Ο ηθοποιός μάλιστα, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, έκανε πριν από λίγο καιρό τις πρώτες του δηλώσεις για την λατίνα σταρ μετά την αναζωπύρωση του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, ο σταρ είχε δηλώσει «είμαι μαγεμένος με την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο... Εγώ, ως καλλιτέχνης, το πολύ – πολύ να κάνω ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει τόσους ανθρώπους, ώστε να νιώσουν πως έχουν λόγο και θέση σε αυτήν τη χώρα» και μάς έκανε να...λιώσουμε.

Αν νομίζετε βέβαια ότι σταμάτησε τα τρυφερά σχόλια για την γυναίκα της ζωής του, κάνετε λάθος. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας "The Tender Bar" που πρωταγωνιστεί, στο πλευρό του George Clooney και παρά το ότι δεν είχε στο πλάι του την τραγουδίστρια, φρόντισε με τα λόγια του να κάνει αισθητή την παρουσία της - στην ζωή του.

Μιλώντας για την καθημερινότητά του με την Λόπεζ, ο 'Αφλεκ δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου. Η ζωή είναι ωραία", απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλύτερα από ποτέ.

Πηγή: Must