Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε χρήματα ούτε για να προσλάβει ατζέντη: Η αποκάλυψη συνεργάτη της

Η Μέγκαν Μαρκλ αυτή την στιγμή μπορεί να ζει την σύγχρονη εκδοχή του παραμυθιού της Σταχτοπούτας, κατά την οποία η όμορφη κοπέλα παντρεύεται τον πρίγκιπά της και τον πείθει να απομακρυνθούν από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα "πριγκιπικά" για εκείνην.

Όπως αποκαλύπτει ο makeup artist της Daniel Martin, o οποίος είχε επιμεληθεί και το νυφικό της μακιγιάζ, αν και τώρα η πρώην ηθοποιός βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όταν ήταν μικρή κάθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε. Η οικογένειά της δούλευε σκληρά και κατά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ο Daniel Martin είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούσε έναν makeup artist και κάλεσε η ίδια τον ατζέντη του καθώς δεν μπορούσε οικονομικά να έχει δικό της εκπρόσωπο. "Συνήθως ο διαφημιστής φέρνει σε επαφή το ταλέντο με το styling, όμως εκείνη δεν είχε κάποιον εκπρόσωπο".

Να θυμίσουμε πως αναφερόμενη στο παρελθόν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει δηλώσει: "Ήμουν σερβιτόρα, babysitter και έκανα διάφορες δουλειές μαζί για να καλύπτω τα έξοδά μου. Δούλευα όλη μου τη ζωή και έκανα αποταμίευση όταν και όπου μπορούσα, αλλά και όταν αυτό ήταν μια πολυτέλεια, γιατί συνήθως ήταν για να τα βγάλω πέρα και να έχω αρκετά για να πληρώνω το ενοίκιό μου και να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου".

Πηγή: Must