Κάρολος ο «μεγαλόκαρδος»: Υποψίες της Νταιάνα και φήμες ότι δεν υπήρχε μόνο η Καμίλα (pic)

Πολλά είναι τα νέα δημοσιεύματα, με αφορμή τα 60χρονα της πριγκίπισσας Diana, στα Βρετανικά μέσα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να «ξεσκεπάσουν» την αλήθεια για τον θάνατό της, τον Αύγουστο του 1997.

Ένα από αυτά αφορούσε τον πρίγκιπα Κάρολο, και τις αποκαλύψεις ότι είχε ανακριθεί από την Σκότλαντ Γιαρντ, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, αναφορικά με ένα γράμμα, που είχε γράψει, στο οποίο περιέγραφε ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να την δολοφονήσει, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια, τις φήμες περί σχέσης του με την νταντά των παιδιών τους, ο Τίγκι Λι Μπουργκ.

Ο παλιός αρχηγός της Σκότλαντ Γιάρντ, Τζον Στίβενς, είπε πρόσφατα στην ‘Daily Mail’, ότι είχε μιλήσει με τον πρίγκιπα Κάρολο, για το σημείωμα που είχε γράψει η πριγκίπισσα το 1995, χαρακτηριστικά, «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι», προκειμένου, όπως υποστήριξε, να ‘βγει από τη μέση’ για να μπορέσει να παντρευτεί την Τίγκι.

Με την Καμίλα, να μην είναι τίποτα άλλο παρά «ένας αντιπερισπασμός», ισχυριζόμενη ότι κορόιδευε και τις δύο.

Η Τίγκι, ήταν η νταντά του Γούιλιαμ και του Χάρι το 1993, λίγο μετά τον χωρισμό του Καρόλου με την πριγκίπισσα  Νταιάνα. Η ίδια, είχε πάει μαζί με την βασιλική οικογένεια στις διακοπές τους, δημιουργώντας μια στενή σχέση μαζί τους. Με τα δύο αδέλφια να πηγαίνουν και στον γάμο της το 1999. Και την ίδια να είναι καλεσμένη στον γάμο του Χάρι, και λαμβάνοντας την τιμή να είναι μια από τους νονούς του μικρού Αρτσι.

Ενώ, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Νταιάνα, πίστευε ακράδαντα ότι η Τίγκι και ο Κάρολος, έχουν σχέση, όταν ο Μάρτιν Μπασίρ της έδειξε πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η νταντά είχε υποβληθεί σε άμβλωση, αφού έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα.

Επιπρόσθετα, με βάση τον Στίβενς , ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε τίποτα να κρύψει, καθώς «αν υπήρχε κάποιος ισχυρισμός ότι ο Μπασίρ είχε δημιουργήσει ψευδή έγγραφα για να τα δείξει στην Νταιάνα, κάτι που είναι εγκληματική πράξη, θα το είχαμε ερευνήσει. Αλλά αυτό, δυστυχώς, προέκυψε πρόσφατα».

Πηγή: Must