Η Έριν Ντόχερτι έχει την ίδια άποψη με την πριγκίπισσα Άννα για τα social media

Η Έριν Ντόχερτι έχει την ίδια άποψη με την πριγκίπισσα Άννα για τα social media

Παρά τις περιορισμένες γνώσεις της Έριν Ντόχερτι για την πριγκίπισσα Άννα -την οποία υποδύθηκε στη σειρά «The Crown»- οι δυο τους φαίνεται να έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα αντιλήφθηκε.
 
Η Ντόχερτι φωτογραφήθηκε για το ψηφιακό εξώφυλλο του Porter και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στον ρόλο της πριγκίπισσας του «The Crown», κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου και στο πώς η συμμετοχή της σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix την έκανε να συνειδητοποιήσει πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά της φήμης.
 
«Με έκανε να αξιολογήσω τη φήμη πολύ νωρίς. Είπα: "Τι είναι αυτός ο παράξενος κόσμος; Τι είναι αυτό που μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει; Πώς θέλω να ζήσω;". Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αγαπώ την υποκριτική και δεν θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέατρο» ανέφερε η Βρετανίδα ηθοποιός.
 
Απαντώντας σε ερώτηση αν θέλει να γίνει διάσημη, η Ντόχερτι ανέφερε: «Γιατί να το θέλω αυτό; Θέλω να περπατώ στον δρόμο!».
 
Η πριγκίπισσα Άννα έχει την ίδια ωμή αίσθηση του χιούμορ, όπως είπε και πρόσθεσε: «Ως νεαρή πριγκίπισσα ήμουν μια τεράστια απογοήτευση για όλους τους ενδιαφερόμενους. Δεν είναι πρακτικό να κυκλοφορείς στη ζωή ντυμένος με ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ένα στέμμα».
 
Έχοντας κάνει πολλή έρευνα για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Άννα από τη δεκαετία του 1960 έως τη δεκαετία του 1980, η Ντόχερτι πρωταγωνιστεί τώρα στη σειρά «Chloe» και ήταν αναγκαίο να αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram.
 
«Είμαι τόσο εσωστρεφής, είναι άγριο. Λυπάμαι λίγο τους ανθρώπους που μεγάλωσαν μόνο στο Instagram. Συνήθιζα να χρησιμοποιήσω το MSN, μετά έκλεινα τον υπολογιστή και κατέβαινα κάτω και αλληλεπιδρούσα με τον κόσμο» τόνισε.
 
Η Έριν Ντόχερτι ανέφερε το απόφθεγμα της πριγκίπισσας Άννας, η οποία είπε ότι «η ζωή είναι πολύ μικρή» για να «σας ρουφάνε οθόνες και συσκευές».
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ