Η απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Μελάνια στη νέα εμφάνιση με τον Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ εγκατέλειψαν τον Λευκό Οίκο, μείωσαν τις δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις και κατά συνέπεια τα viral αμήχανα στιγμιότυπα μεταξύ τους. Πρόσφατα, όμως, εμφανίστηκαν μαζί... και μάς "χάρισαν" αυτό που μάς έλειψε. 

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής και ο πρώην Πρόεδρος της χώρας στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση από τον περασμένο Απρίλιο πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μπέιζμπολ στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της παραμονής τους στον αγώνα μεταξύ των Atlanta Braves και των Houston Astros στο Truist Park στην Ατλάντα της Τζόρτζια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κάποια στιγμή, η Μελάνια απαθανατίστηκε να γυρίζει στο πλάι -αντίθετα από την κατεύθυνση του συζύγου της- και να αποκτά μια έκφραση που κάποιοι εξέλαβαν ως έκφραση απόγνωσης ή απέχθειας.

Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την έκφρασή της.

«Απλά αξιοθρήνητο». «Αυτή είναι η γκριμάτσα μιας γυναίκας όταν ο άνδρας δίπλα της την αρρωσταίνει». «Τόση χαρά, που θα κουραστείς απ’ αυτήν». Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο και για την έκραση της Μελάνια.

Πηγή: Must