Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει...

Προς το τέλος της διαδικασίας ωδεύει το διαζύγιo με το Μπραντ Πιτ, αποκάλυψε η αμερικανίδα σταρ Αντζελίνα Τζολί, σε  συνέντευξή της στο Entertainment Weekly interview. Παραδέχθηκε ότι το διαζύγιο της επηρέασε και άλλες πτυχές της ζωής της όπως την καριέρα της.

“Λατρεύω την σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για μερικά χρόνια” δήλωσε  η Τζολί με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της νέας δραματικής ταινίας δράσης «Those Who Wish Me Dead» στις 14 Μαΐου του φετινού έτους.

Η σκηνοθεσία μιας ταινίας είναι διαφορετική και πολύ πιο χρονοβόρα  οπότε η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι δεν είχε το χρόνο να επικεντρωθεί σε ρόλο σκηνοθέτη. «Χρειάστηκε να κάνω μικρότερες δουλειές και να βρίσκομαι στο σπίτι περισσότερο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και μια δεκαετή σχέση που είχε αναγάγει το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά του Χόλιγουντ.

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού φαίνονται να είναι καλές.

Σύμφωνα με το BuzzFeed, η αμερικανίδα σταρ είπε ότι αγόρασε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια, μόλις πέντε λεπτά μακριά από το σπίτι του πρώην συζύγου της για χάρη των παιδιών τους.

Η Τζολί και ο Πιτ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2005 στο πλατό για την ταινία Mr. & Mrs. Smith. και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος!

Πηγές: Entertainment Weekly interview, BuzzFeed, HOLA USA
 

Πηγή: skai.gr