Η αινιγματική εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόπεζ: Κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα

Η Τζένιφερ Λόπεζ με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της συνεργασίας με τον Rauw Alejandro, 'Cambia El Paso', μίλησε στο Apple Music για το άλμπουμ της 'This Is Me...Then' που έχουν αγκαλιάσει ξανά οι fans της.

Η ίδια μίλησε για την αγάπη πίσω από τα τραγούδια του άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει το 2002 όταν είχε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ εξηγώντας ότι οι fans της έχουν αρχίσει να ακούνε ξανά τα τραγούδια γιατί τους δίνει ελπίδα: "Πιστεύω ότι για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι επέστρεψαν σε αυτό το άλμπουμ αφού είδαν διαφορετικά πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή μου τώρα” είπε και τόνισε ότι "το όνομα του άλμπουμ ήταν This Is Me..Then. Αυτό ήταν μια στιγμή. Όταν επιστρέφεις και το ακούς, ακούς την αγνότητα και την αγάπη”.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο άλμπουμ της "νομίζω ότι έδωσε στους ανθρώπους ελπίδα” ενώ πρόσθεσε "κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα” αφήνοντας τους fans της να πιστεύουν ότι αναφερόταν και στην σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η J.Lo πρόσθεσε πως αρκετές φορές στη ζωή της "δεν ένιωθα χαρούμενη, όπως όλοι οι άλλοι. Και νομίζω ότι είμαι καλή στο να το κρύβω από το κοινό μου γιατί δεν νομίζω ότι είναι δικό τους το βάρος για να το κουβαλήσουν. Δεν τους το μεταφέρω. Είναι η βιομηχανία του θεάματος. Δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά που είμαι εκεί έξω γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη αυτό. Αυτό είναι η υποχρέωσή μου σαν καλλιτέχνης, να εμπνέω και να βοηθώ τον κόσμο να σκέφτεται και να εξελίσσεται στη ζωή του. Δεν χρειάζονται τα προβλήματα μου, αλλά εγώ τα χρειάζομαι”.

Η σταρ παραδέχτηκε ότι πολλοί fans της την ταυτίζουν με την επιτυχία της 'Jenny from the Block' γιατί πλέον είναι ακόμα πιο επίκαιρο: "Ο κόσμος με ταυτίζει με αυτό. Αυτό δεν έφυγε ποτέ. Είναι ακόμα το ποια είμαι. Έτσι με βλέπει ακόμα ο κόσμος, σαν το κορίτσι που κατάφερε να ξεφύγει από τη γειτονιά και είναι εδώ και κάνει αυτό το διαχρονικό πράγμα με την κόρη της πλέον. Αυτό για μένα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι”.

Πηγή: Must