Η άγνωστη σχέση του Καρόλου με τη νταντά των παιδιών του και ο φόβος της Νταϊάνα

Από την ημέρα θανάτου της Νταϊάνα, αρκετοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν την άκρη για το πώς έγινε το δυστύχημα της πριγκίπισσας. Οι θεωρίες που θέλουν τον Κάρολο να είναι μπλεγμένος είναι αρκετές, ενώ με το πέρασμα του χρόνου όλο και πιο πολλά στοιχεία προκύπτουν.

Η συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρώην αρχηγός της Scotland Yard πυροδότησε εκ νέου τις θεωρίες ότι δήθεν η Νταϊάνα δολοφονήθηκε από τον Κάρολο. Αυτό -σύμφωνα πάντα με φήμες- έγινε γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ερωμένη τη νταντά των παιδιών τους, την Tiggy Legge-Bourke.
 

 

Στη συνέντευξη ο πρώην αρχηγός, αναφέρθηκε σε ένα σημείωμα που φέρεται να έγραψε η πριγκίπισσα καταγράφοντας τους φόβους της ότι ο σύζυγος της ήθελε να τη δολοφονήσει. Το σημείωμα έγραφε: «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι».

Ποια ήταν η Tiggy;

Η Tiggy, ήταν η νταντά του Ουίλιαμ και του Χάρι το 1993, αφού είχε χωρίσει ο Κάρολος με τη Νταϊάνα. Η νταντά είχε πολύ καλή σχέση με τον Κάρολο, ενώ είχε πάει και διακοπές με την βασιλική οικογένεια, δημιουργώντας μία αρκετά στενή σχέση με τα υπόλοιπα μέλη. Τα δύο αδέρφια, William και Harry είχαν πάει στον γάμο της το 1999, ενώ η Tiggy είναι και μία εκ των νονών του μικρού Archie.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Νταϊάνα ήταν σίγουρη πως ο Κάρολος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί της.

Πηγή: Must