Γιατί καμία πρώην του Χάρι δεν ήθελε να γίνει μέλος των royals

Είναι ευρέως γνωστή η πολύκροτη ερωτική ζωή του πρίγκιπα Χάρι, πριν κατασταλάξει στον μεγάλο έρωτα της ζωής του την Μέγκαν Μαρκλ. 

Καμία όμως από όλες αυτές τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, δεν ήθελε να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι λογικό, καθώς πέραν των αμέτρητων ευθυνών υπάρχει κι ένα βαρύ πρωτόκολλο που καθορίζει τη ζωή σου.

Μία από τις σοβαρές του σχέσεις λοιπόν, στο παρελθόν η Chelsy Davy, είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αξίωμα του, κι πως ποτέ δεν ήθελε να έχει κάποια ανάμειξη με τους royals,  λόγω της υπερπροβολής της σχέσης τους.

H Davy και ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα έφηβοι και είχαν σχέση μέχρι το 2010.

 


Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι "ήταν σκληρά. Ήταν τρέλα, τρομακτικά και άβολα. Το βρήκα πολύ δύσκολο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν νέα, προσπαθούσα να είναι ένα φυσιολογικό παιδί και ήταν απαίσιο”.

Όπως είχε πει "εάν βγεις έξω, τραβούν μια φωτογραφία. Αλλά δεν τραβούν μια φωτογραφία σου που πηγαίνεις στη δουλειά κάθε πρωί, αλλά όταν βγαίνεις από ένα κλαμπ στις 4 το πρωί”.

Ο χωρισμός της με τον πρίγκιπα ήταν ακόμα πιο επεισοδιακός εξαιτίας των media: "Ήταν τρέλα, για αυτό ήθελα να επιστρέψω στην Αφρική. Τώρα είναι όλα ήρεμα”.

Ο Χάρι μάλιστα την είχε στηρίξει σε μια παλιότερη συνέντευξή του λέγοντας πως "η κοπέλα μου είναι πολύ ξεχωριστή για μένα και -ναι -έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές”.

 

Πηγή: Must