Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει η ίδια τα παιδιά της- Η αλλαγή στο πρωτόκολλο

Γνωστό είναι το πάθος της Δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton, για τη φωτογραφία, αφού έχει ήδη αναγνωριστεί και ως επίτιμο ισόβιο μέλος της Βασιλικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown είχε ηγηθεί του project "Hold Still" σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη, στο πλαίσιο μια πρωτοβουλίας ώστε οι πολίτες της Βρετανίας να στείλουν τις φωτογραφίες τους κατά την περίοδο της καραντίνας, να επιλεγούν οι καλύτερες 100 και να γίνει μια ιστορική καταγραφή με το τι συνέβαινε τότε στη χώρα.

 

Έτσι, για να τιμηθεί τόσο το ταλέντο της όσο και το αξίωμά της, πλέον οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα παιδιά της (και μερικές από τις δικές της) θα θεωρούνται επίσημες. Έτσι έγινε και με την πρόσφατη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis για τα γενέθλιά του, αλλά και για την φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου με τα δισέγγονά του.

 

 

Αυτή η αλλαγή του πρωτοκόλλου, έγινε γιατί η ίδια η Δούκισσα θέλει να δίνει στο κοινό στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας την ιστορία από την δική της πλευρά και όχι όπως επιλεκτικά παρουσιάζεται από τα tabloids, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη της μηχανή, Canon EOS 5D Mark II.

Επιπρόσθετα, πηγές αναφέρουν ότι η ίδια το κάνει όχι μόνο για την εικόνα της, αλλά για να εκπαιδεύσει τα παιδιά της τις αξίες της οικονομίας, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει φωτογράφο, άλλωστε το ίδιο κάνει και με την γκαρνταρόμπα της, αφού πολλές φορές την είδαμε να ανακυκλώνει ρούχα επωνύμων σχεδιαστών.

Πηγή: Must