Κλείσιμο

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον επιλέγει συχνά να φοράει κάτι πράσινο

Η Κέιτ Μίντλετον φημίζεται για τις chic δημόσιες εμφανίσεις της για τις ανάγκες του Παλατιού, αλλά και για προσωπική της διασκέδαση.

Η Δούκισσα του Campridge έχει όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο χρώμα, το πράσινο. Μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει το συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά η Κέιτ Μίντλετον λατρεύει να φοράει πράσινο χρώμα, με πιο πρόσφατη απόδειξη την κλήση Zoom αυτής της εβδομάδας με την Camilla για την Εβδομάδα Παιδικών Νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τόσο συχνή χρωματική επιλογή της Κέιτ δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι η αγαπημένη της απόχρωση, αλλά έχει να κάνουν με το χρώμα των ματιών της.

Η ειδικός χρωμάτων Gabriella Winters είπε σε συνέντευξη της : «Η Κέιτ έχει μια απόχρωση στα μάτια που εξαρτάται από τον φωτισμό και φαίνεται να είναι ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου».

 «Φορά τα χρώματα των ματιών της, συχνά, και με μεγάλη επιτυχία. Τα χρώματα που είναι κοντά στον χρωματισμό σας, θα σας κάνει να φαίνεστε χαριτωμένοι, φρέσκοι και ανυψωμένοι. Η Κέιτ που φοράει τα χρώματα των ματιών της την κάνει να φαίνεται αβίαστη κομψή, λαμπερή και εκλεπτυσμένη»., πρόσθεσε.

Πηγή: Must