Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ κοριτσάκι -Πώς θα το ονομάσουν

Οι Sussexes είναι και επίσημα μια τετραμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με το Harpers Bazaar, η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι εκπρόσωποι του πρώην βασιλικού ζευγαριού δήλωσαν: «Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ “Lili” Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.»

Το όνομα του νεογέννητου είναι μια συναισθηματική ωδή σε δύο σημαντικές γυναίκες στη ζωή του ζευγαριού: η Lilibet, η οποία είναι το οικογενειακό ψευδώνυμο της Αυτού Μεγαλειότητας, της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' και το δεύτερο όνομά της, Νταϊάνα, φυσικά, το πήρε από τη μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», πρόσθεσε εκπρόσωπός τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Πηγή: Harpers Bazaar