«Έστησε» ο Κάρολος την on camera «συμφιλίωση» των Ουίλιαμ και Χάρι;

O πρίγκιπας Χάρι συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων στην πρόσφατη κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου αφού φάνηκε να επανασυνδέθηκε με τον αδελφό του Ουίλιαμ και μάλιστα λέγεται πως θα παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αρκετές μέρες ακόμη.

Ο Χάρι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την κηδεία του παππού του, αφού ο ίδιος ποτέ δεν είχε κρύψει το πόσο τον λάτρευε.

Όμως η επιστροφή του στην Αγγλία για την κηδεία, έγινε χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (η οποία είναι και πάλι έγκυος) και στον απόηχο του σάλου που είχε προκαλέσει η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη των Μέγκαν & Χάρι στην Όπρα.

Αλλά στην κηδεία, φάνηκε πως μάλλον σταδιακά οι σχέσεις του Χάρι με την οικογένειά του βελτιώνονται αφού τον είδαμε να αποχωρεί από την κηδεία παρέα με τον αδελφό του Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Βέβαια σήμερα η Daily Mail, αναφέρει πως αυτό μάλλον δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού ο Κάρολος, έκανε σήμα να αποχωρήσουν οι λιμουζίνες και έτσι όλοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν πίσω του και όλοι είδαν τους Ουίλιαμ, Κέιτ και Χάρι να περπατούν μαζί.

Το άρθρο σχολιάζει πως αυτή η κίνηση του Καρόλου, δείχνει πως ο ίδιος πλέον αναλαμβάνει το ρόλο του πατριάρχη στην οικογένεια μετά το θάνατο του πατέρα του και καθώς πολλοί θέλουν η βασίλισσα σύντομα να ανακοινώνει επίσημα τη διαδοχή του στο θρόνο.

Ο ίδιος ο Κάρολος μάλλον είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον Χάρι.

Παράλληλα άλλο άρθρο αναφέρει πως ο Χάρι σκοπεύει να παρατείνει την επίσκεψή του στην Αγγλία και δεν θα βιαστεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στη σύζυγό του, αφού θέλει να είναι μαζί με τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, στα 95α γενέθλιά της, τα οποία είναι την ερχόμενη Τετάρτη 21 Απριλίου και έτσι θα περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Πηγή: Sigmalive