Έμιλι Ρατακόφκσι: Η αποκαλυπτική φωτογραφία 11 μέρες μετά τη γέννα και η...επίπεδη κοιλιά της

Το γνωστό μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι, διατηρεί σε άψογη κατάσταση τη γραμμή της και το απέδειξε αφού 2 εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έκανε μία ανάρτηση που έγινε viral.  

Το διάσημο μοντέλο στην ανάρτηση του, έδειξε την απίστευτα επίπεδη κοιλιά της ποζάροντας μπροστά σε έναν καθρέφτη, φορώντας μεταξωτές πιτζάμες από την σειρά ρούχων της. 

Αρκετοί ήταν αυτή που θαύμασαν το σώμα της αλλά ακόμη πιο πολλοί ήταν οι ακόλουθοι που αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να έχει αυτό το σώμα μόλις 11 ημέρες μετά την γέννα ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να τονίσουν πώς δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

 

«Έλα τώρα, σοβαρά, αυτό δεν είναι το τυπικό σώμα μετά την εγκυμοσύνη. Οι περισσότερες γυναίκες, όπως εγώ, πρέπει να εργαστούν πολύ σκληρά μετά την γέννα. Μην πτοείστε κυρίες μου εάν δεν μοιάζετε με σούπερ μόντελ μετά την γέννα ενός μωρού. Είμαστε όλες όμορφες. Με επίπεδα στομάχια ή με μαλακά. Τώρα που το είδα αυτό, θα προσπαθήσω να μην κοιτάξω το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη για μία εβδομάδα» έγραψε κάποια.

«Δεν θέλω να σχολιάσω αρνητικά το σώμα της μετά τον τοκετό, αλλά αυτή δεν είναι η τυπική εμπειρία των περισσότερων γυναικών. Επομένως εάν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και δεν είστε έτσι 11 ημέρες μετά τον τοκετό … ή ακόμη και έναν χρόνο μετά… μην ανησυχείτε. Όλοι είναι όμορφοι και τέλειοι» σχολίασε μία κοπέλα.

Πηγή: Must