Εξομολόγηση Μέγκαν Μαρκλ: Όταν σε τρολάρουν τόσο, είναι σχεδόν αδύνατον να συνεχίσεις τη ζωή σου

Μπορεί πολλοί άνθρωποι να έχουν στο μυαλό τους την φήμη ως κάτι θετικό, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να την έχει βιώσει με την αντίθετη πλευρά.

Μιλώντας μαζί με τον σύζυγό της με αφορμή την Παγκόσμια η δούκισσα του Sussex δήλωσε: «Το 2019 μου είπαν ότι με τρόλαραν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, άντρα ή γυναίκα. Οκτώ μήνες εκείνης της περιόδου, δεν ήμουν καν στη δημοσιότητα. Περίμενα μωρό ή είχα γεννήσει. Αλλά από ό,τι κατασκεύαζαν και επινοούσαν, ήταν σχεδόν αδύνατον να συνεχίσω τη ζωή μου. Είναι τόσο γιγάντιο, που ούτε καν μπορείς να το διανοηθείς. Δεν έχει σημασία αν είσαι 15 ή 25 ετών: Όταν οι άλλοι λένε για εσένα πράγματα που δεν αληθεύουν, καταστρέφεται η νοητική και συναισθηματική υγεία σου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω λοιπόν ότι παρόλο που οι εμπειρίες που ζει ο καθένας μας είναι μοναδικές, ακόμα και οι εμπειρίες που ζει ο ίδιος άνθρωπος από μέρα σε μέρα διαφέρουν, είναι ταυτόχρονα ανθρώπινες και παγκόσμιες. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνονται τα συναισθήματά σου. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να νιώθεις απομονωμένος».

Πηγή: Must