Έκρηξη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Όχι σε μισογυνικά σχόλια για την ηλικία των γυναικών

Την «έκρηξη» της Σάρας Τζέσικα Πάρκερ προκαλεί η κριτική που δέχθηκε η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριές της στο «Sex and the City» για το πώς άλλαξε η εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου. «Υπάρχει τόση πολλή μισογυνική φλυαρία όσον αφορά εμάς που ποτέ δεν θα γινόταν για έναν άνδρα», ανέφερε στο Vogue η 56χρονη ηθοποιός στη συνοδευτική συνέντευξη για τη φωτογράφιση της στο εξώφυλλο του περιοδικού το Δεκέμβριο. 

«"Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;"» Η Πάρκερ αναφερόταν στις φωτογραφίες της με τις φυσικές γκρίζες μπούκλες της που έγιναν viral αφού εθεάθη να γευματίζει με φίλους της τον Ιούλιο.

«Κάθομαι με τον (παρουσιαστή) Άντι Κοέν και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος» σχολιάζει η Πάρκερ. «Γιατί είναι OK για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω παιδιά!» 

Τα δύο μέτρα και σταθμά είναι κάτι που η σταρ της ταινίας «And Just Like That…» και πολλές άλλες διάσημες γυναίκες ανέχονται εδώ και χρόνια. Αλλά στην εποχή του Instagram, του Twitter και του TikTok, η Πάρκερ πιστεύει ότι ο εξονυχιστικός έλεγχος για την εμφάνιση των ανθρώπων έχει γίνει πιο έντονος. 

«Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εντάξει με το πού είμαστε σήμερα, σα να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε η Πάρκερ. 

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή», πρόσθεσε. «Τι να κάνω για αυτό; Να σταματήσω τη γήρανση; Να Εξαφανιστώ;»

Πηγή: pagesix.com