Είναι τελικά ζευγάρι η Άντρα Ντέι με τον Μπραντ Πιτ; Τί απαντά η ηθοποιός

Νέο ειδύλλιο φαίνεται να είναι στα σκαριά του Hollywood, καθώς φήμες θέλουν τον Μπραντ Πιτ να φλέρταρε με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Άντρα Ντέι κατά την φετινή απονομή των Όσκαρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, πηγές μιλούν για ανταλλαγή τηλεφώνων από τον περασμένο Απρίλιο (2021) όταν ο Πιτ ήταν καλεσμένος στην τελετή για να κάνει μια απονομή, και η Ντέι  ήταν υποψήφια Α' Γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία "The United States vs. Billie Holiday", υποδυόμενη τη θρυλική τραγουδίστρια της τζαζ.

Η ίδια πηγή ανέφερε στο ότι οι δυο τους «φλέρταραν στα backstage και είναι πολύ πιθανό να αντάλλαξαν τηλέφωνα. Μπορεί να πρόκειται για επαγγελματική σχέση, όμως φίλοι του Μπραντ μιλούν για το πόσο υπέροχο ζευγάρι θα ήταν μαζί».

Η ίδια λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Δεν είμαστε μαζί, δεν γνωριζόμαστε καν. Η ιστορία είναι κατασκευασμένη από το τίποτα. Η αδερφή μου μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν γνωριστήκαμε». 

Της απάντησα: «Έτσι νομίζω. Νομίζω πως γνωριστήκαμε».

Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν η φήμη δεν ισχύει, η Day δεν παρέλειψε να πει πως είναι εκπληκτικός και εξαιρετικά ταλαντούχος.

Πηγή: Must