Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν;

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν γίνει viral μερικές εικόνες που διέρρευσαν και στις οποίες βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ την Kim Kardashian με τον Pete Davidson.

Πιο συγκεκριμένα, η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο 27χρονος ηθοποιός βρέθηκαν σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στα ξένα ΜΜΕ, οι δύο τους περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι και μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν το Knott's Berry Farm για να γιορτάσουν το Halloween. Το φερόμενο ζευγάρι συνόδευσαν η Kourtney Kardashian και ο αρραβωνιαστικός της, Travis Barker.

Αν και μέχρι στιγμής, ούτε η Kim ούτε και ο Pete έκαναν κάποια επίσημη δήλωση, οι φήμες λένε πως η τηλεπερσόνα πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή τους και οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Κατά την εμφάνισή τους μάλιστα ενόψει του Halloween, λέγεται πως ο Pete χαμογελούσε ασταμάτητα και η Kim δεν μπορούσε να στρέψει αλλού την προσοχή της.

Για την ιστορία να πούμε πως ο Pete Davidson είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι μέλος του καστ στην κωμωδία σκετς Saturday Night Live του NBC από το 2014. Ο Davidson έχει επίσης εμφανιστεί στις εκπομπές του MTV Guy Code, Wild 'n Out και Failosophy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Πηγή: must