Εάν ένα από τα χόμπι σου -ή το μοναδικό σου- είναι η διακόσμηση του σπιτιού, το να αλλάζεις θέση στα έπιπλα ή το να επιδίδεσαι σε ένα χωρίς τελειωμό shopping οικιακών ειδών, είσαι στο σωστό άρθρο.

Το να μην έχεις υπόψη σου τον καθρέπτη που έκανε θραύση σε όλες τα websites διακόσμησης και κυριάρχησε στο Instagram από το καλοκαίρι έως τώρα είναι μάλλον απίθανο. Αυτό που ίσως ακόμη δεν ξέρεις είναι πως αυτός ο εξαιρετικά δημοφιλής -και εξαιρετικά καμπυλωτός- καθρέφτης κυκλοφορεί σε νέα και ανανεωμένη εκδοχή για το 2022, χάρη στον Gustaf Westman.

Κατασκευασμένος στη Σουηδία, αυτός ο καμπυλωτός καθρέφτης μικρού μεγέθους είναι σχεδιασμένος από ξύλο με κυρτό πλαίσιο και είναι παρόμοιος με την αρχική του έκδοση, αυτή που έφτανε σε ύψος μέχρι το πάτωμα που έχεις δει ήδη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήθελα να φτιάξω έναν πιο προσιτό, μικρότερο καθρέφτη, με πιο διαφοροποιημένη χρήση από τους μεγάλους», είπε ο Westman.
«Αυτός ο νέος μικροσκοπικός καθρέφτης με καμπύλες είναι τέσσερις φορές μικρότερος από τον αρχικό καθρέφτη, επομένως έχει τις ίδιες ακριβώς αναλογίες, αλλά σε μέγεθος που να ταιριάζει σε όλους τους χώρους».

Ο πολυπόθητος καθρέφτης του Westman έρχεται σε μια ποικιλία από αποχρώσεις, όπως το baby blue, το κίτρινο, το απαλό ροζ και το έντονο κόκκινο.

Μήπως αυτός είναι ο απόλυτος καθρέφτης για selfie που θα προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι σου;

Μπορείς να δεις όλα διαφορετικά χρώματα εδώ.

Διαβάστε Ακόμη

Και όμως, υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία αφιερωμένη στο να κάνει τα τρόφιμα τραγανά

Τρίγωνο αλλαγής: Το σωσίβιό σου για τις ώρες που δεν έχεις ιδέα τι σου φταίει

Πηγή: savoir ville

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις