Δυσαρεστημένη η Βασίλισσα Ελισάβετ με το όνομα της κόρης του Χάρι

Τι και αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «θυσίασαν» το όνομα του δεύτερού τους παιδιού για χάρη της καλυτέρευσης των σχέσεων τους με την βασιλική οικογένεια;

Πηγές σε νέο δημοσίευμα, λένε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του Lilibet-Diana.

Η Angela Levin παρευρισκόμενη στο ‘Good Morning Britain’, ανέφερε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «βαθιά στεναχωρημένη» που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό και ιδιαίτερο χαϊδευτικό της όνομα «Lilibet» για να ονομάσουν την πρώτη τους κόρη, μετά τον τόσο αγενή τρόπο που φέρθηκαν στην βασιλική οικογένεια.

Θεωρεί, μάλιστα, ότι η Βασίλισσα πρόκειται να «αντιμετωπίσει αυτήν την κίνηση με καχυποψία, ως ένα πιθανό τέχνασμα από τη μεριά των Sussex. Όπως εξηγεί, το εν λόγω χαριτωμένο παρατσούκλι χρησιμοποιούσε για την Ελισάβετ ο πατέρας της Γεώργιος ο ΣΤ, επειδή όταν ήταν μικρούλα δεν μπορούσε να προσφέρει το όνομά της και έτσι αποκαλούσε τον εαυτό της «Lilibet». Και συμπλήρωσε: «Το χρησιμοποιούσε όμως και ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, ο Φίλιππος, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες».

Η Levin κληθείσα να δώσει την δική της άποψη για το θέμα, απάντησε: «Όχι μετά απ’ όσα έγιναν. Πιστεύω ότι είναι βαθιά στενοχωρημένη. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Πιστεύω ότι είναι μια αρκετά αγενής κίνηση απέναντι στη Βασίλισσα… Ήταν ένα πολύ προσωπικό χαϊδευτικό όνομα που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα διανοούνταν ποτέ να αναφερθεί στη μητέρα του ως “Lilibet”. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το όνομα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο που συνδεόταν κυρίως με τον Δούκα του Εδιμβούργου».

Η δημοσιογράφος, από την άλλη, διαφώνησε με την βασιλική βιογράφο, λέγοντας ότι θεωρεί πως «είναι τραβηγμένο να λέμε ότι η Βασίλισσα είναι νευριασμένη επειδή έδωσαν το όνομά της στη δισέγγονη της. Εγώ το θεωρώ ένδειξη τρυφερότητας».

Πηγή: Must