Δωροδοκούν τον πρίγκιπα Άντριου με 5 εκατ. λίρες για να απαντήσει για το σκάνδαλο Επστάιν

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο πρίγκιπας Άντριου δέχτηκε προσφορά 5 εκατομμυρίων λιρών έτσι ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ και να κάνει τεστ αλήθειας προκειμένου να ανακαλυφθεί η πραγματική σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν.

Σύμφωνα με την “Page Six” ο δημοσιογράφος θα του προσφέρει το αστρονομικό ποσό για «να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να κάνει τεστ αλήθειας με έναν κορυφαίο παγκοσμίως αναλυτή», καθώς θέλουν να εξεταστεί εάν είναι αληθείς οι ισχυρισμοί της Virginia Roberts Giuffre, ότι στα 17 της την μετέφεραν από τις ΗΠΑ στην Βρετανία για να συνευρεθεί σεξουαλικά με τον πρίγκιπα το 2001.

Η ίδια η Virginia είχε πει για τον πρίγκιπα στο BBC: «Ήξερα ότι έπρεπε να τον κάνω χαρούμενο, επειδή αυτό περίμεναν από εμένα ο Τζέφρι και η Μάξγουελ, τότε σύντροφος του Επστάιν».

Στο τελευταίο του βιβλίο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας υποστηρίζει ότι «η βρετανική βασιλική οικογένεια έστρεψε σκόπιμα την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, για να τα αποπροσανατολίσει από τη σχέση του Άντριου με τον Επστάιν».

Ενώ συνέχισε: «Δίνω στον Άντριου μια ευκαιρία να καθαρίσει επιτέλους το όνομά του. Προσφέρω 5 εκατομμύρια λίρες στον πρίγκιπα Άντριου για να ομολογήσει και να κάνει τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους με έναν κορυφαίο αναλυτή του είδους. Αν περάσει, η εταιρία επενδύσεων που έχω, θα του δώσει 5 εκατομμύρια λίρες».

Τέλος σύμφωνα με το “Fox News” σε είδηση που βγήκε χθες, ο μόνος που ήταν φιλικός απέναντι στον Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, φαίνεται να ήταν ο πρίγκιπας Άντριου και αυτό κυρίως διότι βίωσε και αυτός κάτι αντίστοιχο μετά και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον Τζέφρι Επστάιν, που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς του.

Πηγή: Must