Δώρο ενός εκατομμυρίου από Γουίλιαμ και Κέιτ στον Χάρι- Τι αποκαλύπτει αυτή η κίνηση

Μπορεί τα ξένα ΜΜΕ να εξακολουθούν να αναφέρουν πως οι σχέσεις των Sussexes και των Campridges να είναι κακές... ωστόσο οι κινήσεις τους δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει - ή τουλάχιστον στον βαθμό που ήταν στο παρελθόν.

Λίγο μετά από την κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana την 1η Ιουλίου του 2021 και έπειτα στην κηδεία του παππού τους, μια κίνηση εκ μέρους των William και Kate έρχεται στην επιφάνεια... και εγείρει ερωτηματικά.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Richard Eden της Daily Mail η Kate Middleton και ο William έκαναν δώρο στον Harry και συγκεκριμένα στο ίδρυμα των Invictus Games το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ω,ναι. Η δωρεά εκ μέρους του ζευγαριού έγινε το 2020 με μεταφορά χρημάτων για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που δημιούργησε ο Harry για τους βετεράνους που έχουν πληγεί σωματικά. Η εν λόγω κίνηση μάς αποκαλύπτει πως ίσως τα πράγματα μεταξύ των δύο royals αδερφών να μην ήταν ποτέ τόσο άσχημα όσο αναφέρουν τα media... ή ίσως απλώς το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα έξυπνο και οι κινήσεις του απόλυτα στρατηγικές.

Πηγή: Must