«Δεν το καταλαβαίνω…»: Γιατί «λύγισε» στον αέρα ο σταρ του Χόλιγουντ Κόλιν Φάρελ (vid)

Στις ταινίες συχνά υποδύεται τον σκληρό ή και κυνικό πρωταγωνιστή. Στην πραγματική ζωή ο Κόλιν Φάρελ έδειξε ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος, καθώς βούρκωσε συζητώντας για την κρίση αστεγίας στο Λος Άντζελες με την φιλοξενούμενη παρουσιάστρια του «Jimmy Kimmel Live!» Γουάντα Σάικς.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική σειρά «The North Water», καθώς και για τα γυρίσματα της ταινίας «Batman» στο Λονδίνο και στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας.

«Η έλλειψη στέγης εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις» τόνισε ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την οργάνωση Διεθνές Δίκτυο Εφηµερίδων Δρόµου που διοργανώνει το Homeless World Cup Foundation (Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων) και άρχισε να κλαίει.

«Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις. Δεν το καταλαβαίνω. Κάνω κάτι για αυτό τώρα; Όχι. Θα ήθελα να σκεφτώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν καταλαβαίνω πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στον δρόμο. Το λέω γνωρίζοντας καλά πόσο τυχερός είμαι» πρόσθεσε. «Ζω σε ένα ωραίο σπίτι, έχω μια πολύ ασφαλή ζωή. Αλλά δεν το καταλαβαίνω, δεν το καταλαβαίνω» τόνισε.

Σε έκθεση του Ιουνίου του 2020, η Αρχή Υπηρεσιών Άστεγων του Λος Άντζελες ανέφερε ότι υπήρχαν 66.436 άτομα στην κομητεία του Λος Άντζελες που ζουν χωρίς στέγη. Ο αριθμός αυτός πιστεύεται ότι αυξήθηκε δραματικά την περίοδο της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο ηθοποιός, είπε επίσης πως δεν έχει ταξιδέψει εδώ και κάποιο διάστημα στην πατρίδα του, την Ιρλανδία λόγω της κρίσης της Covid-19, αλλά σχεδιάζει να επιστρέψει εκεί σύντομα.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι που κατηγόρησαν τον πλούσιο, λόγω της διαδρομής του πάντως, Φάρελ για «υποκρισία» στα social media.  

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr