Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί μεταξύ του Βαγγέλη Περρή και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με αφορμή την κακοκαιρία «Ελπίς» και τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος.

Όλα ξεκίνησαν με ένα ειρωνικό σχόλιο του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ανέφερε «ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε». 

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης απάντησε ότι «είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία». 

Τότε ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια και οργισμένος καταφέρθηκε εναντίον του κ. Πατούλη τονίζοντας ότι κάνει «φθηνή πολιτική» για να πάρει ψήφους. 

«Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη», επισήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις