Επιτέλους «ελεύθερη» η Britney Spears: Ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, κι μετά από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης αλλά και πίεσης από το ισχυρό κίνημα #freebritney, επιτέλους ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως «κηδεμόνας» της Britney Spears.

Η καριέρα της τραγουδίστριας, αλλά και τα οικονομικά της κι σχεδόν όλη της η ζωή βρίσκονταν από το 2008 στα χέρια του πατέρα της James Spears, λόγω της αδυναμίας της Britney να τα διαχειριστεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών.

Εκείνη αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω ''κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας'' με εκείνος να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά κι δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ψυχική ευημερία της κόρης του.

H Britney κατέθεσε αίτηση λοιπόν, τον Ιούλιο για να απομακρύνει τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας κι δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της.

Απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ο δικηγόρος του δήλωσε σε δικαστικό έγγραφο ότι "δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι" για να υποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι έχει γίνει "ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων".

Έτσι συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως συντηρητής της, είπε σε κατάθεση του εχθές (12.08) στο Ανώτερο Δικαστήριο του Los Angeles.

Πηγή: Must